Blog Widget by LinkWithin
Terima kasih kerana datang ke blog ini. Blog ini sekadar perkongsian maklumat.. Kami tidak mempunyai hubungan secara langsung dengan pihak UiTM... Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat penting sila hubungi http://uitm.edu.my

Friday, October 30, 2009

Konvokesyen ke 71 UiTM

Sebenarnya konvo ni dah tamat pun.. Ia berlangsung pada , 15th October- 27th October 2009 di Dewan Sri Budiman di Kampus Shah Alam..
Kepada penerima sijil tu bersedialah menghadapi alam pekerjaan. Tapi mungkin sesetengah telah dapat kerja. Kepada yang sambung belajar pula selamat meneruskan cita-cita anda.

Bercerita pasal konvo ni teringat dulu masa aku nak ambil ijazah. Berpeluh-peluh sebab masa tu kena pakai kot. Kot pun pinjam arwah pakcik aku.. Dah le masa tu aku konvo dengan budak junior. Ala x-tend le tu.. Apa lagi.. Tapi kenangan konvo memang tak dapat dilupakan. Masa dulu aku terima dengan Sultan Selangor... Dengo cerita sekarang dengan NC je ye..

Walaubagaimanapun sijil yang korang terima tu hanyalah sekeping kertas. Ia tidak bermakna sekiranya anda mendapat gred baik maka anda akan berjaya . Jadi teruskan belajar sesuatu yang baru...

1 comments:

Anonymous said...

nk tanye..caner care nk beli jubah konvo uitm..nk wat kenangan..