Blog Widget by LinkWithin
Terima kasih kerana datang ke blog ini. Blog ini sekadar perkongsian maklumat.. Kami tidak mempunyai hubungan secara langsung dengan pihak UiTM... Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat penting sila hubungi http://uitm.edu.my

Thursday, June 11, 2009

Alumni UiTM

Aku baru je daftar Alumni UiTM secara online..
Mudah je nampaknya.. Hanya perlu masukkan username dan i/c..
Sebelum ni aku ingatkan kena masukkan no id UiTM..
Mana nak ingatkan.. APahal pun korang semua boleh pergi ke url berikut :-
http://alumni.uitm.edu.my/registration/index.php


Ini kesudahannya. Harap2 korang semua pun leh join alumni UiTM...

4 comments:

shazat said...

Hidup UITM

zool said...

Jom lah add blog ko kat sini
http://bloggeruitm.blogspot.com/2009/05/blogger-for-uitmers.html

TRIPILAR SDN BHD said...

Our Client Currently looking for people with knowledge in Web application .NET JAVA ASP PHP for multiple discipline
who ever interested pls email to recruit@tripilar-sb.com
Contract basis 2+2 years

Anonymous said...

jom join program khas perantis & siswazah Perbadanan Usahawan Nasional Berhad pada 11 Mei 2012(Jumaat) ini jam 8.30pagi- 1.00 petang. Pendaftaran percuma... maklumat lanjut boleh hubungi kami di 03-2785 1412/1417/1416